Hvorfor selger vi Stingher RIB’s?

AlveMarine er Norges eksklusive importør av Stingher RIBer som er en høykvalitets RIB som designes og produseres i Milano i Italia.

Hvorfor selger vi akkurat Stingher RIB’s?

Vi ønsker å tilby våre kunder en båt som er stilig å se på, er rask, sporty, trygg og allsidig. En RIB som alle ombord vil ha glede av under alle forhold.

Image result for stingher ribs

Stingher har levert RIBer i mange år og er godt etablerte i det europeiske markedet. Tilbakemeldingene fra hele Europa på båtene er ubetinget positive fra forhandlere, kunder og presse. Vi valgte Stingher også på grunn av sin høye kvalitet og funksjonelle design. Båtene er meget solid bygget og samtlige Stingher/Predator RIBer leveres med pontonger i Orca Hypalon/Neoprene. RIBene er svært gode i sjøen, noe vi mener er en vesentlig egenskaper for bruk i norske farvann. Stingher designer båtene sine med tanke på alle de som er om bord i båten. De leveres med en stor konsoll med god plass til to personer bak som beskytter godt mot vinden. Konsollen er enkel å passere på begge sider, har solide gripetak og i tillegg plass til det du ønsker av instrumenter. Båtene har komfortable sitteplasser til 4 akter som gir god le til tross for at det er en åpen båt. For late, stille dager leveres de med store solsenger. Stingher har solide step både i baug og akter som gjør ombordstigningen enkel fra alle sider, også fra en høy brygge.

Dette er en kombinasjon få andre RIBer har, og er egenskaper som gjør Stingher unike og annerledes.

Vil du også velge en Stingher RIB?

 www.stingher.com

Stingher Logo Steel