Våre Partnere

Homepage

Vi har i over flere år søkt i Europa, USA, Østen, og Sør Afrika etter en RIB av høy kvalitet for det Norske markedet. Valget falt til slutt på Italboats som har produsert RIBer i Milano i Italia siden 1987.

Italboats er en familiebedrift som er ledet av Guiseppe Risolo som også er ansvarlig designer. Han har 10 års erfaring med offshore racing, noe som gjenspeiles i alle båtenes egenskaper.  Samtlige båter bygges for hånd etter svært strenge kvalitetskrav av profesjonelle håndverkere med 12 års gjennomsnittelig erfaring. Dette gir båtene en fantastisk finish i alle detaljer. Skrogene er av de aller ypperste på markedet for å gi deg en rask, stabil RIB med overlegne sjøegenskaper du garantert vil sitte tørt i. Pontongene er håndskåret ORCA Hypanlon fra Pennel & Flipo som er regnet som det beste materialet på markedet.

Alle Stingher modeller over 20’er godkjent med CE kategori B Det betyr bl.a. de skal tåle vindstyrke opp til 20,7 m/s (sterk kuling) og  en bølgehøyde på 4m.

Link til Italboats

Stingher: Link til stingher.com

Evinrude BRP logo vector

Vi har valgt Evinrude som motorleverandør. De har 110 års erfaring med utenbordsmotorer. Evinrude er suveren på vekt/ytelse med sine E-Tec motorer og er dermed perfekte til Stinghers båter. Evinrude har markedets kanskje mest miljøvennlige motorer, de har 2 takterens akselerasjon i tillegg til et svært behagelig lydbilde. Evinrude G1 har 3 år/300 timers og G2 og 5 år/500 timers  serviceintervaller som gir deg minimale servicekostnader. Evinrude har ikke noe behov for innkjøring eller hyppige oljeskift og de har innebygget vinterkonverseringsprogram.

Se alle modellene på Evinrude

JL Audio Expands License of Clarion Marine Brand to Cover Global Marine,  Powersports and RV Markets

Image result for simrad logo
Vi er forhandler og utstyrer båtene med komplette systemer fra Navico. De leverer svært raske GPS plottere med krystallklare skjermer. StructureScan sonarene viser detaljer på havbunnen.

Vi er forhandler av JL Audio marine stereo. Deres slagord er Marinesound goes high-end, og dette fortjener din båt!   Kontakt oss for løsninger og priser.

Se utvalget av Simrad,  og B&G på Navico

Link til JL Audio  JL Marineaudio