Rådgivning

Er du på utkikk etter en ny båt? Eller lurer du på noe som har med båt å gjøre? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.
Vi kan hjelpe deg med alt fra hvilke båter som passer for deg og dine, til hva som er viktig å huske på ved kjøp og salg av båt.

• Veiledning
• Besiktigelse
• Vedlikehold
• Personlig rådgivning


Vi tilbyr tjenester til alle som trenger hjelp og informasjon rundt det å anskaffe, eie og selge en båt.

 

Det å kjøpe og eie en båt er en personlig og en relativt komplisert prosess som ofte involverer betydelige investeringer. Alle mennesker er ulike og vil ha ulike behov. Vårt mål er å guide deg til å ta det riktige valget så du/ dere kan ha maksimal glede av båtlivet.

Prisen er kr. 650,- pr time + mva. En rimelig investering for en trygg handel!

 

Veiledning

Besiktigelse/ Salg

Vedlikehold

Personlig rådgivning

 

Vi har erfart at mange har stor usikkerhet ved valg av båt. Det er en jungel av merker og muligheter, nye eller gamle, raske båter eller snekker, lett å vedlikeholde eller mye å pusse på. Du har kanskje funnet frem til en båttype du er ute etter, men trenger litt veiledning for å ta den rette beslutningen. Hos Alvemarine kan du få en helt nøytral veiledning for valg av rett båt. Brukt eller ny.

Estimert min 3 timers arbeid, pris 1580,-  eks. mva. I tillegg kommer kjøring og evt tid brukt til besiktigelse av båt.

[tab]En salgsprosess kan være lang og utfordrende. Vi hjelper deg med å besiktige båten, gir råd til enkle grep som kan gi et enklere salg, prisvurdering og hjelp til annonsering og selve salget.

10 % av båtens salgspris ,-  eks.mva. I tillegg kommer kjøring og kostnader til annonser. En rimelig investering for et trygt salg!

[/tab] [tab]Har du en eldre båt kan vi gi deg tips om det meste av oppgraderinger/restaurering og hjelp til generelt vedlikehold. Her har vi også avtaler med dyktige håndtverkere som kan gjøre mye av jobben for deg hvis dette er ønskelig.

Estimert: min 4 timer;  inkl besiktigelse, fotos, løsningsforslag. Kr. 2000 eks.mva I tillegg kommer kjøring. [/tab]

[tab] Vi tilbyr også kjørekurs tilpasset deg og din familie. Dette kan inneholde f.eks. grunnleggende navigasjon, hvordan legge til kaier og holmer, hvordan håndtere båten i høy sjø osv. Vi avtaler på forhånd hva som er ønskelig.

Pakkepris 4 timer kr 2000,-  eks mva. Vi stiller med motorbåt.